Doe met Wikifin mee aan De Week van het Geld en laat financiële educatie aan bod komen in de klas!

Wat is De Week van het Geld?

Het doel van deze themaweek is het belang van financiële educatie in de kijker te zetten. Gedurende de hele week vinden er allerhande activiteiten plaats in het onderwijs. Zo gaan leerlingen van het lager onderwijs aan de slag met de educatieve spellen van Wikifin om te leren een budget te beheren. Voor leerlingen uit de eerste graad van het secundair onderwijs organiseert Wikifin een quiz en wie tijdens deze week naar het Wikifin Lab komt, mag zich aan tal van verrassingen verwachten.

Ben je leerkracht in het lager onderwijs? Speel één van de educatieve spellen van Wikifin en maak kans op een geschenkje voor je klas!

Heb je één van onze spellen nog in de kast liggen van de voorbije edities van De Week van het Geld? Haal het spel uit de kast en speel het in je klas. Like onze Facebook-pagina, post tussen 10 en 28 maart een foto op Facebook terwijl je het budgetspel met je leerlingen aan het spelen bent en gebruik de #wikifin en tag ons @wikifin.be NL. Wij delen de leukste foto’s!

Welke spellen voor wie?

Budg€tPRET is voor het derde en vierde, Just’in Budget voor het vijfde en zesde leerjaar.

Budgetpret en Justinbudget

Een leuk geschenkje voor de hele klas

De 150 winnende klassen van de Facebook-actie krijgen een cadeau opgestuurd. Om hierop kans te maken met de hele klas, stuur je ons een mailtje (info@wikifin.be) met een screenshot van de foto die je op Facebook gedeeld hebt. Vermeld je klas, aantal leerlingen, je naam en de naam en het adres van de school. Deze info hebben we nodig om te weten wie je bent en hoeveel cadeautjes we je mogen bezorgen.

Wie kan er winnen?

Uit alle Nederlandstalige en Franstalige inzendingen kiest de jury 150 winnende klassen. De winnaars worden gekozen uit de deelnemende klassen die de Wikifin-pagina geliket hebben. Op basis van creativiteit van de foto en van de tekst bij de foto op Facebook worden de winnaars gekozen.

Om te winnen, moet je dus:

  • Onze Facebook-pagina liken.
  • Op Facebook een foto posten met een leuk tekstje terwijl je klas één van onze spellen aan het spelen is.
  • Gebruik de #wikifin en/of tag ons @wikifin.be NL.
  • Ons de post via mail naar info@wikifin.be doorsturen.
  • De hoogste score halen op het vlak van originaliteit en creativiteit van zowel de foto als de bijhorende tekst.

Het volledige wedstrijdreglement van de Wikifin Facebook-actie is hier beschikbaar.

budg€tPRET en Just’in Budget

Geef je les in de eerste graad van het secundair onderwijs?

Schrijf je klas in voor de Wikifin quiz en win!

Wikifin Quiz

Ben je leerkracht in het secundair onderwijs en ga je tijdens De Week van het Geld naar het Wikifin Lab?

Heb je je klas ingeschreven in het Wikifin Lab tijdens De Week van het Geld 2021? Dan hebben we goed nieuws! Tijdens deze week plannen we tal van leuke activiteiten voor de klassen die op bezoek komen. En onze bus, exclusief voor je klas, komt je ophalen.

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze website!

Of beter nog, schrijf je in op de nieuwsbrief: zo houden wij jou op de hoogte van alle activiteiten.